Rewind

Yritys

Vuonna 2015 saimme opintojemme kautta toimeksiannon, jonka aiheena oli yrityksen asiakaskartoitus ja nykytilanteen selvitys asiakassuhteista. Halusimme tehdä toimeksiannon meidän näköisellämme tavalla, henkilökohtaisesti, laadukkaasti ja tarkasti. Asiakas oli todella tyytyväinen ja huomasimme, että tapamme toteuttaa kartoitus ja selvitys todella auttoi yritystä kasvattamaan liikevaihtoa. Kolme vuotta hioimme toimintamalleja kuntoon ja vuonna 2018 rekisteröimme yrityksen.

Rewind on perustettu, jotta sinä menestyisit. Projektissamme sinä olet keskiössä.

Arvomme

Luotettavuus
  • Tärkein tehtävämme asiakkuuksien asiantuntijoina meillä on välittää viestiä asiakkaalta yrittäjälle kaunistelematta tai koristelematta. Tällöin yrityksen, eli asiakkaamme, kehittyminen on mahdollista.
Tiedon selvittäminen
  • Oli kyseessä uusi potentiaalinen asiakas tai jo pidempään asiakkaana viihtynyt yritys, niin selvitämme heiltä yrittäjän haluaman tiedon henkilökohtaisen haastattelun avulla. Tärkeimpänä tietona pidämme asiakkuutta hiertäviä asioita, sekä hukattuja lisämyynnin paikkoja.
Asiakkaan menestyminen
  • Haluamme, että asiakkaamme menestyvät. Siksi rakennamme raporttimme yksinkertaiseen muotoon, josta asiakkaamme on helppo johtaa omia asiakkaitaan heidän haluamallaan tavalla. Liikevaihdon kasvu sekä yritystoiminnan laajentuminen on helppoa hallita, kun on perillä asiakkaidensa ajatuksista.
Tavoitteenamme on toimia sinulle pitkäaikaisena yrityskumppanina tuoden vuodesta toiseen lisäarvoa ja lisämyyntiä nostamalla tietoisuuttasi asiakkaistasi.